Rene Hoebergen

rene-hoebergen

Beste lezer,

Ik ben Rene Hoebergen, 34 jaar oud. Ik ben werkzaam in de cadeau - en relatiegeschenkenbranche. Voor mijn werkzaamheden ben ik deze informatieve blog begonnen om jullie op de hoogte te houden en te enthousiasmeren over de nieuwste cadeaus, gifts en relatiegeschenken.

  • Home Wat zegt een vliegengordijn?  
Wat zegt een vliegengordijn?   

Wat zegt een vliegengordijn?  

 

Het is gebleken uit onderzoek: een vliegengordijn zegt veel over de persoonlijkheid van iemand. Mensen staan dus stil bij de keuze voor een bepaald vliegengordijn. Aspecten die hier in overweging genomen worden zijn de functie, de kleuren, de symbolen en de varianten van een vliegengordijn. En zeg nou zelf: sta jij er ook zo bij stil?

Invloed op je keuze

De functie kan namelijk verschillen. Iemand kan een vliegengordijn aanschaffen om insecten uit huis te weren. Daar is een vliegengordijn namelijk uitermate geschikt voor. Maar soms wordt een vliegengordijn ook aangeschaft om het interieur een impuls te geven. Hierbij verliest het de functie van insecten weren. Althans, dat is ook afhankelijk van de plaatsing van je decoratief gordijn.

Dan de keuze voor een bepaalde kleur. Ga je voor een passend model bij je in- en exterieur of denk je liever out-of-the-box en ga je voor een totaal andere kleur. Bijvoorbeeld om een gedeelte van je huis uit te lichten. De combinatie van een kleur hangt vaak samen met het kiezen van een bepaald symbool op het gordijn. Of kies je natuurlijk liever voor een effen vliegengordijn? Je merkt het al, de keuze is zo ruim dat het bepaald niet gemakkelijk is om een vliegengordijn uit te zoeken.

Ga je gevoel achterna

Daarom raad ik je aan: kies op je gevoel. Je persoonlijkheid zal je sturen om de juiste vliegengordijn te kiezen. Meet voor aankoop nog wel even goed op welke vliegengordijn in jouw deurafmeting past. Al kun je de meeste vliegengordijnen passend maken of bestellen in verschillende maten. Ik vertrouw erop dat het helemaal goed komt. En anders kijk je even op websites. Daar staat vaak veel informatie over de meetinstructies, de installatie en het inkorten- of verlengen van je vliegengordijn. Eventueel kun je uiteraard ook gewoon even contacten met je webshop. Tenminste, ik ga er vanuit dat je dit online koopt. Ik zou niet anders meer willen. Het is zo gemakkelijk, snel en je betaald vaak een goedkopere prijs dan in de winkel.

En zoals ik altijd zeg: succes en thank me later!