Rene Hoebergen

rene-hoebergen

Beste lezer,

Ik ben Rene Hoebergen, 34 jaar oud. Ik ben werkzaam in de cadeau - en relatiegeschenkenbranche. Voor mijn werkzaamheden ben ik deze informatieve blog begonnen om jullie op de hoogte te houden en te enthousiasmeren over de nieuwste cadeaus, gifts en relatiegeschenken.

  • Home Vier het met een lintje!
Vier het met een lintje!

Vier het met een lintje!

Ga je naar een feestje en wil je het feestvarken verrassen met een origineel geschenk? Of moet je naar een jubileum van iemand die 25 jaar in dienst is? Of vier je het feit dat iemand een grote opdracht binnen heeft gehaald? Het zijn mooie momenten om te vieren en daar kun jij een leuk cadeau voor verzinnen. Zorg dat je diegene eens goed gaat verrassen. Als je een kijkje gaat nemen bij de lintjeswinkel dan ga je je zeker laten inspireren. Een mooi lintje met een persoonlijke tekst, de tekst die jij wil. Je kunt er een naam op laten zetten, maar ook een bedankje en dan de naam van jou en/of je bedrijf. Er kan ook een slogan gebruikt worden, iets wat diegene vaak zegt. Het is leuk om het zo persoonlijk mogelijk te maken en daarvoor dien je natuurlijk wel wat over die ander te weten. Je kunt uiteraard ook altijd bij anderen informatie inwinnen of samen de tekst bedenken. Hoe je de uitvoering van het cadeau regelt is jouw keuze, maar het is in ieder geval een leuk idee om voor een cadeau uit de lintjeswinkel te kiezen.

Samen vier je het

Met een mooi geschenk kun je samen een mooie dag beleven. Het gaat om het idee dat je er aan denkt, niet perse om het cadeau. Het is daarom goed om nu een kijkje te nemen in de lintjeswinkel om je te laten inspireren. Een lintje kun je geven bij diverse gelegenheden, maar het leukste is, dat wanneer diegene er naar kijkt en de tekst op het lintje ziet, meteen aan dat moment terug moet denken. Het zal daarom een mooie herinnering zijn en blijven voor deze persoon. Denk daarom even goed na wat je er op kunt laten drukken en maak er wat persoonlijks van. Vanaf nu vind je in de lintjeswinkel altijd een geslaagd en persoonlijk cadeau, dat zowel leuk is om te geven als ook om te ontvangen.