Rene Hoebergen

rene-hoebergen

Beste lezer,

Ik ben Rene Hoebergen, 34 jaar oud. Ik ben werkzaam in de cadeau - en relatiegeschenkenbranche. Voor mijn werkzaamheden ben ik deze informatieve blog begonnen om jullie op de hoogte te houden en te enthousiasmeren over de nieuwste cadeaus, gifts en relatiegeschenken.

  • Home Verras je collega’s
Verras je collega’s

Verras je collega’s

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om je collega’s echt eens te verrassen? Ik heb wat leuks voor je! Je kunt namelijk leuke lintjes bestellen. Een leuke en passende tekst er op en je kan iedereen verrassen. Misschien je collega’s omdat je nu zoveel jaar samenwerkt, of zomaar omdat je blij bent met een leuk team. De band met je collega’s is vaak goed, je ziet elkaar de hele dag. Je kunt een band opbouwen met elkaar, met de een kun je het misschien beter vinden dan met de ander. Maar, je bent een team, je hebt een gezamenlijk doel. Je werkt samen om een bedrijf goed te laten functioneren en te laten groeien (en uiteraard om geld te verdienen). Dit is een mooi doel wat je met elkaar gemeen hebt en daarom is het leuk om je collega’s eens te verrassen!

Cadeau op maat

Een cadeau op maat heb je meteen wanneer je kiest voor leuke lintjes bestellen. Zoveel kleuren, mogelijkheden en teksten, je kunt het geheel op maat en naar jouw smaak laten maken. De mooie lintjes zullen altijd een fijne herinnering blijven. Collega’s kunnen het lintje ergens ophangen of bij zich dragen. Veel mensen zijn er erg blij mee en als zij er dan later naar terugkijken dan denken ze terug aan deze mooie tijd. Een klein gebaar, maar van veel waarde. Samen een mooie tijd gehad binnen een bedrijf? Zorg dat de herinnering kan blijven en verras je collega’s met een mooi lintje. Neem even de tijd om te bekijken wat er bij hen past, zodat het nog persoonlijker wordt.